Przejdź do menu Przejdź do treści Przejdź do kontaktu
  • A
  • A+
  • A++
facebook linked in flaga polski  flaga polski
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
Strona główna
  1. Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie
  2. Aktualności

Aktualności

XVIII Targi Edukacyjne „EDU Salon” w Rzeszowie: Zaangażowanie BCU w Promocję Gastronomii i Kelnerstwa

XVIII Targi Edukacyjne „EDU Salon” w Rzeszowie: Zaangażowanie BCU w Promocję Gastronomii i Kelnerstwa

Szczegóły
Opublikowano: 28 luty 2024
W dniach 21-22 lutego 2024 r., kadra merytoryczna Branżowego Centrum Umiejętności (BCU) wzięła...
Prezentacja Innowacji w Gastronomii i Kelnerstwie w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym nr 2 w Przemyślu

Prezentacja Innowacji w Gastronomii i Kelnerstwie w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym nr 2 w Przemyślu

Szczegóły
Opublikowano: 25 luty 2024
W poniedziałek, 20 lutego 2024 roku, Specjalny Ośrodek...
Dni Otwarte w Zespole Szkół Technicznych i Artystycznych w Lesku: Podkreślenie Znaczenia Edukacji Gastronomicznej

Dni Otwarte w Zespole Szkół Technicznych i Artystycznych w Lesku: Podkreślenie Znaczenia Edukacji Gastronomicznej

Szczegóły
Opublikowano: 20 luty 2024
16 lutego 2024 roku, Branżowe Centrum Umiejętności (BCU) miało zaszczyt uczestniczyć w Dniu...
Kształtowanie Przyszłości Gastronomii i Kelnerstwa

Kształtowanie Przyszłości Gastronomii i Kelnerstwa

Szczegóły
Opublikowano: 16 luty 2024
Branżowe Centrum Umiejętności (BCU) intensywnie angażuje się w wsparcie szkół, placówek...
III Obszar BCU: Działalność Innowacyjno-Rozwojowa

III Obszar BCU: Działalność Innowacyjno-Rozwojowa

Szczegóły
Opublikowano: 09 luty 2024
W kontekście Obszaru III, Branżowe Centrum Umiejętności (BCU)...
Specjalna Edycja Chefs Only -

Specjalna Edycja Chefs Only - "Poznaj innowacje 2024: Nowoczesna kuchnia roślinna i alternatywna" w Ustce

Szczegóły
Opublikowano: 01 luty 2024
30 stycznia 2024 roku, w prestiżowej lokalizacji hotelu Aparton w Ustce, miało miejsce wyjątkowe...

Strona 9 z 11

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
edytuj
logo BCU
Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii
i kelnerstwa w Tarnowie
Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości
ul. Jana Kochanowskiego 32, 33-100 Tarnów
517 710 564
tarnow@bcu-gastronomia.pl
Szkolenia
Harmonogram szkoleń
Zapisy
Relacje z przeprowadzonych szkoleń
Dodatkowe informacje
Deklaracja dostępności
Mapa strony
Polityka prywatności
Statut BCU
Copyright 2024 © Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl