Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 15-17 listopada 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie pasty – od klasycznych włoskich dań po nowoczesne wariacje", które odbyło się w dniach 4 – 6 listopada 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Dominik Łukasik.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy, które miało miejsce w dniach 22-24 października 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Marcin Kozicki.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej, które miało miejsce w dniach 21-23 października 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 28-29 października 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 15-17 października 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.