Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours", które miało miejsce w dniach 3-4 lipca 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 40-godzinnego dla nauczycieli kształcenia zawodowego pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours", które miało miejsce w dniach 24-27 czerwca 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej", które miało miejsce w dniach 19-20 czerwca 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours", które miało miejsce w dniach 17-18 czerwca 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn."Przygotowania pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy", które odbyło się w dniach 11 - 12 czerwca 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Marcin Kozicki.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn."Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej", które odbyło się w dniach 21 - 22 maja 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik.