Przejdź do menu Przejdź do treści Przejdź do kontaktu
  • A
  • A+
  • A++
facebook linked in flaga polski  flaga polski
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
Strona główna
  1. Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie
  2. Obszar II
  3. Podstrony

Podstrony

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 28-30 stycznia 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Dominik Łukasik.

  • Click to enlarge image 11.jpg
  • Click to enlarge image 12.jpg
  • Click to enlarge image 13.jpg
  • Click to enlarge image 14.jpg
  • Click to enlarge image 15.jpg
  • Click to enlarge image 16.jpg
  • Click to enlarge image 17.jpg
  • Click to enlarge image 18.jpg
  • Click to enlarge image 19.jpg
  • Click to enlarge image 21.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy", które odbyło się w dniach 23-25 stycznia 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Marcin Kozicki.

  • Click to enlarge image 20250125_114210-min.jpg
  • Click to enlarge image 20250125_120759-min.jpg
  • Click to enlarge image 20250125_121102-min.jpg
  • Click to enlarge image 20250125_121417-min.jpg
  • Click to enlarge image pizza08.jpg
  • Click to enlarge image pizza09.jpg
  • Click to enlarge image pizza11.jpg
  • Click to enlarge image pizza12.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 20-22 stycznia 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image img_20250120_133733609-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250121_084720763-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250121_100002676-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250121_122448185-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250121_132408946-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250121_135745472-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250121_140619545-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_095257493-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_130231261-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_135824062-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_142953619-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_142959543-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_143004178-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_143512161-min.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. "Przygotowywanie deserów restauracyjnych", które miało miejsce w dniach 16 - 17 stycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Konrad Korszla

  • Click to enlarge image img_20250116_110319436-yb5qm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250116_134611363-0v5qm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250116_134640800-y75qm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250116_135424107-o95qm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250116_140345733-w25qm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250117_101908285-vf6qm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250117_103223947-xpaqm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250117_113620384-ygaqm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250117_121358642-tyaqm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250117_123756243-tcbqm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250117_123823737-8fbqm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250117_123827142-yvdqm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250117_123841104-i0bqm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250117_123907279-y9eqm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250117_124342656-kafqm6is.jpg
  • Click to enlarge image img_20250117_131349044-gweqm6is.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Przyrządzanie kawy z wykorzystaniem technik art-cafe”  które odbyło się w dniach 13 – 15 sycznia 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik

  • Click to enlarge image img-20250115-wa0006-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250113_131229528-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_080215282-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_082122420-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_090600486-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_094624387-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_095037863-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_102343425-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_102435004-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_110056798-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_110119731-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_113720214-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_113723409-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_120305261-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_130526873-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_131115810-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_131940496-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_132739535-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_135058468-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250115_141222819-min.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 13-15 stycznia 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image img_20250113_115526149-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250113_123137736-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250113_123144446-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_094500068-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_102942432-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_115605340-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_120500876-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_133144331-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_134419466-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_144736809-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_144801344-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250114_144807747-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250115_145833612-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250115_145842996-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250115_152513817-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250115_152542763-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250115_152627016-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250115_152638962-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250115_152657866-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250115_152730936-min.jpg
  •  

Strona 3 z 9

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
edytuj
logo BCU
Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii
i kelnerstwa w Tarnowie
Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości
ul. Jana Kochanowskiego 32, 33-100 Tarnów
517 710 564
tarnow@bcu-gastronomia.pl
Szkolenia
Harmonogram szkoleń
Zapisy
Relacje z przeprowadzonych szkoleń
Dodatkowe informacje
Deklaracja dostępności
Mapa strony
Polityka prywatności
Statut BCU
Copyright 2024 © Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl