Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 28-30 stycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Dominik Łukasik.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy", które odbyło się w dniach 23-25 stycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Marcin Kozicki.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 20-22 stycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. "Przygotowywanie deserów restauracyjnych", które miało miejsce w dniach 16 - 17 stycznia 2025 r. Szkolenie poprowadził Pan Konrad Korszla
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Przyrządzanie kawy z wykorzystaniem technik art-cafe” które odbyło się w dniach 13 – 15 sycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 13-15 stycznia 2025 r.